20120429

panas (1)


Musim-musim panas ni tiba-tiba saja astro free semua channel. Boleh jugak tengok channel berita stesen luar negara. Beritanya entah benar entah tidak itu belakang cerita.

Sedang sibuk explore channel-channel yang tak pernah tengok sebab tak mampu nak bayar, tiba-tiba hati jadi panas. Channel pelangi  kena lock. 

Rasanya tak pernah ada bibik kat rumah nak sekat dia tengok tv macam nak sekat budak-budak nak tengok channel katun.

Misteri sungguh.

8 ulasan:

  1. Lock? Kau duduk rumah dengan family ke acane nih? Kalau ye, aku syak mak kau yang lock ni. Ehee

    BalasPadam
  2. panas gak bila tak dapat cuci mata tgk awek2 indon.

    BalasPadam
  3. cane boleh lock plak? kat umah kite okay je tapi layan Super Spontan dan Karoot Komedia jer

    BalasPadam
  4. amboii siapa tukang lock tu

    BalasPadam
  5. ngek laa astro tuh,,time cuti mid term baki sehari baru dia kasi channel free !

    BalasPadam