20120711

imej (3)


Durjana manalah punya idea buat dinner di tengah-tengah ibukota pada malam minggu dengan tema holiwud.

Orang susah macam aku mana mampu nak sewa baju mahal. Terpaksa bawak imej hero glii.

7 ulasan:

  1. orang melayu nak grand je tahu..

    BalasPadam
  2. kau mesti jadi cikgu spanish, Will Schuester . hebat2.

    dapat peluk Naya Rivera pun dah buat aku macam dalam iklan duduk kat pelangi tuh. haha!

    BalasPadam
  3. saya rasa ini bukan fotoshop.

    BalasPadam
  4. amoi yg aritu nih. haha

    BalasPadam
  5. Glee? Haha geli saya.

    Asyik dengan awek je. Kemainnn

    BalasPadam