20130306

semua orang boleh terbang (1)


Aku jarang-jarang sekali naik kapal terbang. Bila dah naik,aku ingat hampir segala details.

Pernah naik dengan tiket RM49 yang disambut oleh 3 pramaugara dan seorang permaugari.

Baru-baru ni dengan harga RM29 saja aku dilayan oleh 3 pramugari manis dan seorang saja pramugara. Destinasi sama.

Dengan ini,aku berikrar hanya aku naik jika tambangnya dibawah RM49. Lebih nilai untuk wang.

7 ulasan:

  1. Baiklah.Berdasarkan pemerhatian, aku akan ambik tiket RM49.

    Hmm.

    BalasPadam
  2. pramaugara dgn permaugari?

    BalasPadam
  3. kalau boleh dengan nilai duit begitu dilayan dengan layanan 1st class. hari-hari pun takpe.

    BalasPadam
  4. Haha betul ghost!
    Kalau cuma bayar rm29 tapi layanan first class siapa taknak yedak

    BalasPadam
  5. salah sorang tu macam Nelydia Senrose pelakon tu ke? (kanan sekali)

    BalasPadam