20101020

parAmore

 Ba da ba ba da ba ba da

 "..the fans begun to swarm into the National Stadium hours before, swelling into 15 000-strong crowd of emo- and pop-punk and rockers" ~TheMalayMail

Entah dalam golongan mana aku termasuk semalam. Semua macam bukan aku. 

Tapi semalam menyedarkan aku yang kawan-kawan aku suka bersosial dulu bukan setakat berkurang tapi macam dah tak ada langsung. 

Offer nak bagi tiket free pun tak ada yang nak terima. Semua lebih gemar mengasuh anak di rumah.

Sampai terasa macam nak call tuan rumah ajak join.

Enjoykah aku..ya tapi kalau mereka setting agar sound ke tempat orang susah sama dengan tempat anak-orang kaya terkinja-kinja kat bawah tu tentu aku lebih gembira.

Rugi duit..??..tidak sama sekali.


4 ulasan:

  1. cis,aku jugak yg xdpt g tgk paramore.

    BalasPadam
  2. tak ckp nk tgk...ada 1 tiket free kawan tak jadi tgk las minit

    BalasPadam