20111015

amerika latin


Betul lah orang cakap kat sini ramai perempuan lawa. Rasa macam tak mau balik.

20 ulasan:

  1. apa lagi, boleh la mula kenyit mata. hehe

    BalasPadam
  2. ehh betul ke? agak agak klu nak mintak ubat batuk, leh dtg sini tak? ahakss

    BalasPadam
  3. ada tak macam syakira mubarak...

    BalasPadam
  4. tempat aku ada satu..tapi aku tak penah pegi pun.

    BalasPadam
  5. amboi amboi amboi amboi amboi.

    BalasPadam
  6. dimana-mana saja ada perempuan cantik. hehe

    BalasPadam
  7. habis tu nak cari lelaki kacak,kat mane pulak markasnya?

    BalasPadam
  8. ehem, suka la kan ada perempuan cantik! biasalaa tu

    BalasPadam
  9. dayya:tak payah.semua dah senyum seblum kita sempat nak kenyit mata

    delarocha:overcharge.ada brave?

    waqheh:ada kot.tapi aku pi lena saja kat sana

    ghost:cafeteria sedap tapi tak banyak choice

    monologtism:sukar

    ezan:pertama kali

    ell:yang ni lain macam sikit

    juno:5,6 orang jugak la yang berebut nak raba2

    aleen:entah

    BalasPadam
  10. pemuzik:sakit pun terus hilang

    BalasPadam
  11. don wori....

    indah khabar dari rupa....

    BalasPadam
  12. tak boleh ye nak add ye? hurmmm.....nanti saya add. tapi tolong tinggal jejak kt blog saya nnt supaya senang saya nak add. okie?

    BalasPadam
  13. jejak = ur email add kat any of my entries la..later i will delete ur komen tu..i will no publish it okie?

    BalasPadam
  14. tak boleh add la encik..ur email add tu tak dijumpai..(skema nye ayat)

    tlg btau ur FB name la nanti yek

    tata

    BalasPadam