20120215

normal


Sesekali masuk waktu kerja macam orang lain pun seronok jugak. Dengar info trafik di radio walaupun takada kena mengena, matahari pagi yang indah, nasik lemak sebagai sarapan dan bukan makan tengahari, tak boleh langgar lampu merah, nak parking kereta pun susah dan sebagainya.

Cuma jarak saja tak boleh celen tempat kerja lama. Dulu kalau nak berak pun boleh drive balik rumah. Sempat.

16 ulasan:

  1. makin jauh kau nak golekkan tayar keta.

    BalasPadam
  2. beruntung aku kerja masuk jam 2, balik jam 11.30. jadi tak merasa jem. kih3

    BalasPadam
    Balasan
    1. lunch break aku pujul 9am.jadi tak kena jem jugak.

      Padam
  3. Balasan
    1. nak bayar sewa rumah dengan rumput?

      Padam
  4. untunglar nak berak sempat balik,klau aku tercicir ja..err

    BalasPadam
  5. Cantik gambar2 dalam blog ni hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. gugel.henpon koman.kamera canggih takada.

      Padam
  6. aku suka suara penyampai info trafik perempuan yang ada slanga omputih tu.

    BalasPadam