20120312

gagak mengejar rama-rama (13)


Di tempat aku berkerja, mujur kalau dapat lunch modal bawah RM7. Teh ais pun dah dua ringgit.

Sebelum ni aku tak dapat fikir tentang sesiapa yang boleh buat aku sanggup redah 35km satu hala ke arah ibu kota pada waktu tengahari mendung dan bayar parking RM7 semata-mata untuk lunch sejam bersama.

Sekarang dah tahu dan sanggup buat lagi esok. 

12 ulasan:

  1. Balasan
    1. travel jauh untuk dibelanja...travel jauh untuk membelanja orang tu level lain pulak kesanggupannya

      Padam
  2. 7 ringgit ko bayar paking je
    makannya berapa pulak?

    BalasPadam
  3. Makan bersama? Sanggup bersusah? Hah, yang istimewa lettew.

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah lama tak makan tengahari bersama..faktor masa..

      Padam
  4. Teh ais dua hengget? Kau mangsa kapitalisme.

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. mudah-mudahan.walaupun seketika.

      Padam
  6. wow
    ada kala.. saya juga sanggup.. kalau lebih dari tiu pun saya sanggup..

    tp ada la waktu-waktu dan ketikanya.. hehehe

    BalasPadam
  7. kalau lama-lama sekali nak jumpa kena la sanggup apa saja.

    BalasPadam