20110107

kesilapan yang jujur



Honest mistake. Dah lama tak dengar perkataan ni. Mungkin dah lama tak buat sebab tak balance. Honest semakin kurang. Mistake pula semakin banyak.

4 ulasan:

  1. suka juga ayat

    U R MY FAVOURITE MISTAKE

    BalasPadam
  2. Ada ke honest mistake? Tak nak buat mistake, tapi nak honest je.prinsip makcik, dalam hidup manusia, boleh buat silap sekali je dalam seumur hidup. kali kedua bukan kesilapan.

    BalasPadam
  3. honest semakin kurang mistake pula semakin banyak.hee

    BalasPadam
  4. BDC: yang ni pun selalu buat jugak...sebab orang yang sama..

    Cik Ina:Ada kot. tapi kalau tak sengaja,"unintended'? english saya out sikit.ikut sedap saja.kalau buat kesalahan yang sama berulang,sama ada kita memang tak sedar atau dah jadi habit

    Aleen:sungguh honest kan ayat tu..

    BalasPadam