20110914

promosi


Semua orang tahu yang tychoon syarikat penerbanganan tempatan beli sebuah kelab bolasepak profesional liga England.

Dengar cerita dia guna jersi pasukan untuk mempromosi syarikat-syarikat penerbangannya.

Aku tak tahu sangat bidang bisnes ni. Tapi alangkah bagusnya kalau aku nak balik kampung boleh naik kapal terbang macam dalam gambar.

13 ulasan:

  1. gua gayat dengan tinggi, kalau boleh taknak naik kapal terbang langsung. tapi teringin gak merasa. huhu

    BalasPadam
  2. kalo mcm ni punya flight...
    sebelum subuh gua booking ticket...hahhahahaha

    BalasPadam
  3. gua tak penah naik flight lagi

    BalasPadam
  4. Gua tak nak balik naik kapal terbang, tapi Gua nak balik ngan makwe yg gambar die ade kat kapal terbang tu... naik kapcai pon dah nampak superbb

    BalasPadam
  5. seumur hidup gua belum pernah naik flight.. cuma sekadar dpt memerhatikan cahaya kecil kapal terbang di langit gelap pd malam hari ..oh,indah sungguh jika dpt naik flight ni..

    BalasPadam
  6. nak nek kapal terbang juga. belum pernah rasa lagi. haih.

    BalasPadam
  7. gambar je watpe bro? klu pramugari dalam plane tu pakai mcm tu ok la jugakkk ... ahaksss

    BalasPadam
  8. teringin merase naik plane.tapi takat kl-pahang memang xdapat.perjalanan hanya ambil mase 2jam stgh.

    BalasPadam
  9. walaubagaimanapun aku tetap merasakan jersi pasukan Aston Villa musim ini adalah yang terburuk.

    BalasPadam
  10. semoga peramugari nya juga seperti yang digambarkan....

    BalasPadam
  11. hanna:saya terpaksa jugak naik.anak saudara masa dalam perut pun dah merasa

    hkl:sanggup pilih seat walau kena caj lebih

    wadi:semua orang boleh terbang

    orlando:dia ada kacukan israel kalau tak salah.hoho

    arai:lambai untuk orang di atas sana

    dayya:ajak kwn2 jalan2

    delarocha:airline amerika ni.nanti kena cuba

    ezan:masuk harakah nanti..kah3

    intan:sambil pejam mata

    aleen.perdana menteri boleh buat.dia ada jet peribadi

    afro:lobi supaya judi halal

    gedek:moga2

    BalasPadam