20110901

semua orang boleh terbang


Dikelilingi dan dilayan oleh perempuan-perempuan jelita tapi hati masih tak gembira. Mungkin sebab hari raya kedua.

8 ulasan:

  1. mintak email hot stuff ni semua, bleh add FB atau YM, baru gembira

    BalasPadam
  2. merah dan pedasnya awek2 di ats.


    HAHA

    BalasPadam
  3. mcm mana pulak hari raya ketiga nanti.. harap2 kembali gembira.. hehe

    BalasPadam
  4. hehehe.. sabar je la..

    ps: Salam perkenalan!

    BalasPadam
  5. Salam ukhuwah,
    Salam Aidilfitri,
    Salam Kemerdekaan.
    maaf z/b dari gua

    BalasPadam
  6. aku tak pernah naik kapal terbang tau.

    BalasPadam
  7. orlando:gua rembat gambar dari FB yang rambut pendek tu lah

    nurardina:semangat sajaorang tengok

    delarocha:raya ke3 dah kerja. macamana nak gembira

    mutalib:terima kasih.salam perkenalan

    brutal:sama2,salam aidilfitri

    jerry:aku pun baru belajar.terpaksa.kadang2 lebih murah dari bas

    BalasPadam
  8. sadis. tak puas beraya lagi.
    biar la aku rayakan untuk kau

    BalasPadam