20110921

rumah terbuka



Tinggal seminggu lagi weekend syawal. Alhamdulillah ada jugak open house weekend ni. Kalau di kota bukan setakat perut kenyang, tapi mata juga berpontensi untuk kenyang. 

Jemputan yang sangat crucial. Kalau tak kena duduk rumah tapau mamak macam tahun lepas. 

13 ulasan:

  1. lu tak nak buat pintu terbuka

    BalasPadam
  2. makan rumah trbuka pun. ttp kena pekan mamak kalau perut main geletek2 nak gedik2 berbunyi

    BalasPadam
  3. open house dan mee hun memang tak dapat dipisahkan

    BalasPadam
  4. aku rasa Ramadan dan Syawal adalah paling menjimatkan dan menggemukkan aku. ada saja makan free. :) alhamdulillah.

    BalasPadam
  5. gua tak terkesan ngn semua diaatas...sekian

    BalasPadam
  6. Tahun ni paling tak mengancam. Nak pi openhouse pun takda masa. Semua sebab gua final time raya. Heh.

    BalasPadam
  7. aku taknak makan open house.
    aku nak makan diana danielle dengan juliana evans.

    BalasPadam
  8. betul. tak dapat join banyak open house disebabkan sudah mula sebok dengan semester baru.

    BalasPadam
  9. bro lu ajak jemput minah dalap pic ke

    BalasPadam
  10. bukan setakat kenyang, jimat lagi.kah kah

    BalasPadam