20110430

buruh


Ramai berpusu-pusu keluar bercuti. Aku perasan sejak malam Jumaat lepas pun dah banyak kereta. Aku ada banyak masa terluang. Isnin ni aku akan berpakaian kemas dan bersih ke pejabat.

[,]

Kakak telefon cakap mak kirim salam.

9 ulasan:

  1. ghost:hari buruh malaysia aku tak cuti lah...tak carry forward ke isnin

    BalasPadam
  2. Kerja? Sebab kamu bukan buroh?

    BalasPadam
  3. rugi sesangat.mesti staff swasta..hihi

    BalasPadam
  4. menghayati blues monday dengan jayanya. btw, aku pun kena kerja. maklum lah, kerja standby 24 jam.

    BalasPadam
  5. aku juga bekerja. hari cuti umum adalah hari wajib untuk aku berada di kantor...

    BalasPadam
  6. gedek!:saya buroh negara lain

    ghost:jangan cari kerja macam aku.

    ries:hanya kita memahami perasaan masing2..

    hana:bos saya cuti.

    BalasPadam
  7. alah ciannya mak dah rindu tu , kenapa tak balik kampung.kena keja ke?

    BalasPadam