20110417

pemandangan


"Apesal la you selalu nak join kitorang? Buat letih dan sakit badan je."

Aku senyum. Jawab dalam hati saja. Kalau jawab kuat-kuat nanti awkward situation akan berlaku sepanjang hayat.

Melihat wajah-wajah manis tersenyum yang disinari fajar adalah moment yang priceless. Walaupun pagi Ahad berada di bawah selimut adalah perkara wajib.

9 ulasan:

  1. Saya maseh di bawah selimot...

    Selalu impikan 'breakfast in bed'

    BalasPadam
  2. aku agak, kau join para gadis manis berjogging di pagi Ahad.

    BalasPadam
  3. aku memilih untuk bersama orang tua yang risaukan kesihatannya dengan memenuhi taman-taman untuk melakukan senaman.

    BalasPadam
  4. Dah lama tak join aktiviti menyihatkan badan cam ko .amboi laju je , bila ada gadis manis.

    BalasPadam
  5. herm...rajin pulak ye. effort

    BalasPadam
  6. i'm watching you watch over me..

    itu memang greatest view :)

    BalasPadam
  7. mesti lari ikut belakang depa kan?





    cis.

    konfemlah view~~~

    BalasPadam
  8. Gedek:saya juga macam tu.nanti saya cuba pancing agar budak2 tu agar penuhi impian saya

    Ungu:agakan yang salah.aku panjat bukit.jogging apa yang sakit badannya...??

    ghost:kontrol perasan ghairahmu

    cikina:baru nak start.tapi kalau orang laki ajak saya buat alasan.keh3

    rahimah:saya panjat bukit dan gunung bersama perempuan-perempuan yang saya suka.

    ell:ikut keadaan jugak.

    afro:hati terus sejuk

    BDC:confirmlah.gentleman.tapi tak nampak muka.

    BalasPadam