20110407

kakak bersalin


Mula mandi dan basuh berak abang-abang dia bila dah boleh berdiri terhoyong-hayang. Baby perempuan ni nak buat macam mana tah.

Pengalaman paling intim dengan kawan perempuan aku pun hanya sekadar cuit-cuit siku.

14 ulasan:

  1. eceh!cuit2 siku.kemaen lagi.hu3

    BalasPadam
  2. kiutlah cuit-cuit siku, selalu firdaus je suruh makcik wat cam tu nak senangkan dia lelap mata.

    BalasPadam
  3. bagus lho..tidak berlebihan dalam bersosial..

    masih teruna?

    BalasPadam
  4. baby je beb. darah daging sendiri tak apa.
    :)

    BalasPadam
  5. Cuit-cuit siku, je?

    Apa ni bro....? Takkan tu je...?

    BalasPadam
  6. takpe, baby perempuan tu cuit2 pipi dah

    BalasPadam
  7. basuk berak?

    hahaha. ok. typo. i tau. keybod dh ilang qwerty kan? :D

    ...

    cuit siku? bunyi mcm kiut.

    .

    BalasPadam
  8. hehehehhehhehe....cuit jer...itu tanda isyarat....hehehehehehe....
    cari pengalaman dulu,nti dah tak kekok..huhuhu

    BalasPadam
  9. aleen:tu saja yang reti..keh3

    cik ina:cuit-cuit ni kiut kan..orang lain tak paham.tapi kalau orang lain yang cuit,confirm firdaus tak mau punya.

    ghost:aku orang kampung lah.tak dak tv+internet nak belajar.haha

    afro:aku cepat gemuruh

    gedek!:mana buleh cerita lebih2

    darkhalf:tunggu dia belajar senyum dulu.pakcik dia yang agak hot ni dia tak mau mengorat lagi.

    BDC:tengah kalutlah.nanti saya perbetul.nak cuit-cuit tu kena pilih orang jugak

    HKL:nak cari pengalaman dengan siapa??

    BalasPadam
  10. congrats!!!

    sama bday dgn saya ^ ^

    i loike!!

    nanti bile dah bsr sikit, upload la pix dia ye.. nak tgk~~~

    BalasPadam
  11. salam
    gua sedang hendak bersalin baju..layan blog ini jap

    BalasPadam
  12. rahimahramlan:suggest nama tapi macam akan dirijek kakak.

    ungu:mengelak dari di siku

    brutal:tutup tingkap.nanti ada orang skodeng.

    BalasPadam
  13. cess! kasi mandi je laa cam biasa apa beza? ahahahah

    BalasPadam