20110211

buluh perindu

 

"Aku nyanyi live ni. Bukannya macam Shah Rukh Khan.." Terpaksa defend diri dengan setakat bakat yang ada bila kawan-kawan kutuk masa karoke. Kalau masuk studio confirm la lain bunyinya kan.

Mak di rumah beri komen lebih jujur. " Sedap betul lagu tu..."

7 ulasan:

  1. Mak kau.. sayang kau.

    Dia taknak kau buat benda sia-sia.

    BalasPadam
  2. Semua mak kat dunia ni, mesti cakap anak dia yang terbaek.

    BalasPadam
  3. Ungu:Aku tau.Dia puji tu.Takkan dia nak kata,anak jantan tak elok menyanyi kat dapur..

    Cik Ina:Mak tak gamak nak kutuk.dia puji. tapi puji benda lain.jaga hati.

    BalasPadam
  4. at least,
    ada jugak yang mak appreciate






    syabas betti!

    BalasPadam
  5. BDC:dah nyanyi lagu zaman2 dia kat dapur. cuba nyanyi lagu zaman sekarang.

    BalasPadam
  6. hahaha
    konfem mak kata


    SEDAP LAGI KALAU MAK YG NYANYI


    :P

    BalasPadam
  7. BDC:kena ajak mak karaoke nanti

    BalasPadam