20110214

himym


Ada seorang kawan cakap dia tak suka sangat nak dowload cerita dari internet. Tengok tv  adalah aktiviti balik dari kerja katanya. Nanti kalau astro tayang cerita yang kita dah download, kita dah mati kutu.

Aku rasa How I Met Your Mother dah sampai tahap Friends. Tengok banyak kali tapi masih boleh ketawa dan feeling sorang-sorang. Ada kisah yang refleks kehidupan sebenar tapi versi tv semestinya lebih cool. Selalunya aku rasa aku Ted Mosby. Semua orang perasan jadi watak utama kan. Kadang-kadang aku rasa macam Marshall dan ada sesekali macam Barney.

Sempena minggu penuh perasaan ni, aku remarathon HIMYM. Ada episode Vday.

[,]

Mak suruh sembahyang Maghrib dekat masjid malam ni. Join ceramah sekali kalau ada..

6 ulasan:

  1. omaiigod. aku cinta ini show.

    BalasPadam
  2. ko dah berpunya ke, boleh jadi calon menantu rajin sembahyang kat masjid dan dengar ceramah.

    BalasPadam
  3. season baru ni dah sampai how he really met her real wife. and yes, his kid's mother

    BalasPadam
  4. Ungu:aku rasa real life kau lah robin.keh3

    Cik Ina:hehe.saya tak ada harta.Mak suruh.kadang-kadang ikut kadang2 tak.

    Afro:Setakat yang aku tengk season six dia counter abis semua hints the mother masa season 5.

    BalasPadam
  5. BDC:hadir ke majlis keagamaan yang lain.janji majlis agama.

    BalasPadam