20110522

kemahiran hidup bersepadu


Tak sangka umur macam sekarang pun ada orang ajar cara ikat tali kasut. Benda-benda macam ni patutnya masa sekolah rendah dah pandai.

Tips yang sangat bagus. Tambah pula dapat dari jurujual kasut mahal. Susah nak terungkai.

Sebelum ni tak pernah terfikir nak tanya. Beli benda ratus-ratus ni patut kena tanya macam-macam walaupun perkara kecik macam ni.

10 ulasan:

  1. tkdg perkara kecik tu la yg terlepas pandang

    hurm....=.=''

    BalasPadam
  2. Cantik tak juru jual tu...?

    BalasPadam
  3. perkara kecik tu lah yg kene amek tau :)

    BalasPadam
  4. sekolah rendah pun tak pernah ajar ikat tali kasut. aku dulu bapak aku yang ajar. heheh

    BalasPadam
  5. sekarang, org dah ada jual kasut yang tak bertali dah, sbb tu ade yang tak diajr ikat tali kasut..

    BalasPadam
  6. aku sampai sekarang tak pandai lagi simpul tali leher.

    bayangkan kalau aku tengah dalam proses nak beli tali leher yang mahal sambil dilayan jurujual yang lawa.

    boleh aku mintak dia ajar sekali ikat.

    BalasPadam
  7. tali kasut tak pernah bukak dari kasut. terus sarung je...

    hebattt

    BalasPadam
  8. belilah barangan buatan malaysia...

    BalasPadam
  9. eh bukan dulu pengakap ade ajar ke?keh3

    BalasPadam
  10. TH:kita pun tak mau tanya kan..

    gedek!:entahlah.dia jar kawan saya yang lawa.kawan saya beli kasut mahal.

    ezan:back to basic

    afro:ikatan ni macam bapak2 ajar jugak cuma simpul bnyk sikit.

    inspirational:kasut sukan.

    reis:kena neck tie yang mahal lah.hoho..

    ell:masa tunduk ikat tali kasut..mata boleh melilau..

    waqheh:barang malaysia kalau orang bangla jual macamana...

    aleen:ni style lain punya k ot

    BalasPadam