20110526

yang tersurat


Dah lama tak makan malam kat luar. Last sekali order nasik putih+sup ekor+telur dadar+nescafe o tarik+air suam dengan sekali lafaz.

Brader ambik order tu tekun mendengar dan menulis.Lepas dia jalan beberapa langkah terdengar dia jerit ke dapur..

"Nasik putih,telur dadar, air suam cepat sikit kasi abang meja 6..!!"

11 ulasan:

  1. nescafe o tinggal. ko cam cik ina kalau order minum mesti ada + air suam, kalau manis boleh tambah ngan air suam.

    BalasPadam
  2. sup ekor tertinggal.

    takpe,air suam nanti boleh siram kat nasi. sama je rasa.

    BalasPadam
  3. dia bgi yg paling saving ... ok la tu

    BalasPadam
  4. hehehehe...pe kah respon anda slps tu??

    BalasPadam
  5. buku nota waktu ambik order nampak kurang mahir tapi lebih praktikal. ini yang harus kita sampaikan pada para pelayan kedai makan sekalian.

    BalasPadam
  6. ekor x sempat potong tu...hehehehe.....

    BalasPadam
  7. dia sempat rembat telorr jaaa...ekor tertinggal...

    BalasPadam
  8. praktis tuk time nikah eh??
    tu lah,
    time order food buat 2,3,4,45 lafaz pon tak pe..tok kadi tak de ;-)

    BalasPadam
  9. ada masalah short term memory tu. hehe.

    BalasPadam
  10. terlupa pulak nak tambah.sori.sebenarnya semua yang diorder tu dapat sempurna.cuma cara brader order tu nak bergurau sungguh rare dan berani.

    BalasPadam