20110708

manis(3)


Di pejabat, ada amoi yang duduk depan meja sebelah aku agak comel dan masih muda. Pernah jadi cheerleader.

Tadi masa tengah sibuk aku terdengar dia cakap dengan ofismet sebelah dia. "When he smile, he looks like he's very very happy. Like he has no problem at all..so sweet" 

Sayup-sayup dan lembut saja suara.

Ofismet balas dan kedengaran lebih sayup.."yup.."

Lepas dah reda sikit busy aku, aku tanya dengan bahasa inggeris yang agak berterabur " Just now, you talking about who's smiling..?"

Aku rasa muka aku merah lepas dia jawab.



17 ulasan:

  1. gedik ye.dorang cakap apa ko boleh senyum.

    BalasPadam
  2. tudiaaaaaaaaa...
    merah habis la pipi hang.
    bukan senang nak dapat amoi cheerleader puji ni.
    haha.

    BalasPadam
  3. kucing pun tak la sampai merah pipi.

    BalasPadam
  4. senyuman ko ke yg die maksudkan? phhewwitt

    BalasPadam
  5. merah pasai apa? hang sembelit atau diorang cerita pasal oghang laen? tapi kalo diorang citer pasal ngko gua tumpang bangga

    BalasPadam
  6. mesti dia tak cakap pasal kau kan?
    so, buat apa nk malu?

    BalasPadam
  7. siapa bilang senyuman jejaka melayu tak manis...kannn

    BalasPadam
  8. wow.. hebat tu..!
    agak2 sapa la opunyer senyuman tu kan..??

    jgn salah orang sudah la..

    BalasPadam
  9. mesti kau ingat dia ngate kau.

    BalasPadam
  10. hehehe. jadi senyum lagi. biar perempuan di ofis semua obesiti. kehkehkeh.

    BalasPadam
  11. kau la tu.
    malas baca blog kau lagi, jeles aku!
    haha..

    BalasPadam
  12. pergh

    gambaq hang ka nih?
    patutla ramai peminat

    BalasPadam
  13. cis2,en3 memuji diri sendiri secara tesirat.ini keji tahu!hahah

    BalasPadam
  14. gedek:itu saja yang patut buat

    cikina:hehe..ada lah

    afro:tula la pasai.suruh dia buat pujian bertulis

    monologtinism:kucing dah kerap sangat orang puji

    raden:bertambah merah ni...

    jony:tumpang bangga lama2 pun tak pa

    tupai;jarang orang puji

    ghost:kan....

    ikhram:kompem tak salah

    pyka:ada pulak mengata

    ezan:orang lain lah yang cakap

    daya:senyum sampai ke tidur

    jerry:kalau tengok amoi tu lagi lah hang jeles

    ell;bukan

    aleen;kisah benar

    BalasPadam