20110718

tak sepatutnya begini (2)


"Please Lord, keep us away from injury and give us glory.Amen.."

Lebih kurang macam ni budak melayu ni cakap masa aku join tournamen kecik2 bulan lepas. Aku rasa dia berdoa tapi entah pada tuhan mana.

Teamtalk yang mengejutkan. First time join team ni.

Selalunya budak-budak aku cakap "Sapa2 yang terror tak payah warm up.."

17 ulasan:

  1. ohh hebat sgt tu smpai xprlu warm up.


    err

    BalasPadam
  2. budak tu agama kristian kot.

    BalasPadam
  3. barangkali budak melayu tu sudah terbiasa lah bebahasa inggeris formal yang sopan

    BalasPadam
  4. dari kecik dah biasa cakap omputih kot

    BalasPadam
  5. eh,rasanya tak salahnya kot.tujuannya masih betul.

    BalasPadam
  6. barangkali budak tu berfahaman animisme. ibdah dia hanya kucup padang sebelum mula training atau match.

    BalasPadam
  7. budak tu terlalu taksub. Gua ingt dulu da lwn bola antara kg. sepupu mmbe gua budak bandar blk kg. bila dia msk padang dia buat cara krintian smbyg..pgg dada kiri pggg kanan..mcm pelaqqqq jahil gilaa..

    BalasPadam
  8. guwa yg men sopbol pon kene warm up haha

    BalasPadam
  9. lord of the ring mungkin?agagaga~

    BalasPadam
  10. fyka:kesan buruk jangkamasa panjang

    afro:entahlah.dia tk skor pun.kalau dia buat cross,haru jugak

    monologtinism:slang melayu jugak cara berdoa tu

    cik ina:mungkin kot.warga kota

    ghost:sepatutnya tuhan kita satu saja kan.xtau tuhan mana dia berdoa

    jerry:mungkin dia cabut rumput padang dan kunyah..

    inspirationalefek:tak dakorang sambut "Amen" pun.semua trkedu

    waqheh:sambil tengok langit

    orlando:kawan2 kan suka saiko.kalau ada pompuan sokon team aku,tak pernahnya menang.tapi kalau larissa yang datang,jadi cerita lain kot

    haha:tak reti nk respon kan

    delorocha:cari team lama

    pyka:muka tempe

    ezan:bagus untuk kesihatan

    aleen:tak perasan kalau dia pakai cincin

    gedek!:cute kan..

    BalasPadam