20110730

Black And Yellow


Kalau jadi front page harian metro sampai hari ini, benda ni tak boleh dipandang sebelah mata. Selalunya keluar cerita tak senonoh saja.

Banyak-banyak cerita dengar pasal orang kecewa pasal bolasepak Malaysia sejak dua hari ni, aku rasa tak boleh lawan cerita kat kampung.

Tengah rancak game kat tv malam tu, tiba-tiba ayah bingkas bangun ambik baldi kat bilik air. Dia mop lantai. 

Tak payah nak maki hamun. Tak payah nak buat dosa jarak jauh. Buat kerja lain lagi bagus.


8 ulasan:

  1. ayah kau sgt cool. mcm Mak aku, sibuk main cubic tnpa rasa apa2 slps Mlysia kalah

    BalasPadam
  2. gua harap lu juga akan jadi mcm bapak lu...

    BalasPadam
  3. tengok ngan pempuan amat menyeksakan, tahan telinga je laa

    BalasPadam
  4. mop lantai lagi ada pekdah....

    BalasPadam
  5. kalau korek hidung dikira berfaedah tak?

    BalasPadam
  6. gua harap bulan nih gua mampu beli tv lcd 41in.

    gua sudah lama kecewa.

    BalasPadam