20110322

cherios


Dah berusia agak lanjut macam ni baru berpeluang jumpa cheerleader. Tak lelaki lah namanya kalau tak scan dari atas ke bawah.

Aku pasti dia berkelulusan PMR sebab result SPM tak keluar lagi. Aku pasti gaji dia koman-koman sama dengan gaji first job aku dulu.

Sesiapa yang nak kuota 30% melayu dihapuskan, aku rasa nak tendang kepala dia. 

11 ulasan:

  1. Habis ko ingat ko sorang je belum jumpa cheerleader, makcik tak pernah jumpa gak.

    BalasPadam
  2. ikut je ,janji kepale x kene tendang..hahaha...

    BalasPadam
  3. wah salah seorang pelakon dalam citer Glee..loser!

    jangan tendang bro,kita bakor jer..kita bakor..!

    BalasPadam
  4. kalau kasih up 40%, kita rasa nak ?

    BalasPadam
  5. yang pasti, aku takmahu bertemu cheerleader lelaki.

    keji. curi peluang tengok skirt dari bawah.

    BalasPadam
  6. aritu jumpa cheerleader budak2 kat sunway pyramid.budak2 d ctu bernaksud form 2 3 mcm 2 kot.feel die xbest.hu3

    BalasPadam
  7. cikina:dalam kepala terfikir nak hulur tangan salam ka nak cium pipi sekali..keh3

    HKlimah:golonganminoriti kenalah ikut

    ghost: dia berlakon cerita heroes jugak.
    kamon3..pernah dengar ka melayu yang tak dapat result SPM lagi kerja kompeni besar..

    insirationalefek:golongan bawahan dapat merasa kot

    ungu:seluar cheerleadr lelaki ketat juagk kan...biarkan mereka tgk...

    aleen:belasan tahun beza umur budak2 tu dengan saya.feel dia memang tak bes

    BalasPadam
  8. save the cheerleader.
    save the world.




    since when? cis.

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  10. ok. sila lah tendang!
    kalau kuota dihapuskan,
    memang melayu akan mengemis di negara sendiri







    argh!

    ...

    jadi cheerleader ni bukan senang
    SUSAH beb...susah.

    .

    BalasPadam
  11. tupaimerah:berbaloi kot

    bdc:tiba2 saja english saya fasih.

    BalasPadam