20110303

kali pertama


Pertama kali menonton wayang 3D. Mata bergelut untuk fokus benda-benda timbul menerjah entah dari mana. Nak berkongsi popcorn dan berbisik-bisik dengan orang sebelah pun  kena ambil masa. Kena pastikan  jarak capai yang sesuai. Nanti tersentuh bahagian yang bukan-bukan. Tak terfikir pulak nak buka goggle.

12 ulasan:

  1. bahagian yang bukan-bukan?



    *membuak-buak nak rasa pengalaman menonton wayang 3D*

    BalasPadam
  2. pastikan yang disebelah tu jantina berlainan.kalau tidak,buruk padahnya..

    BalasPadam
  3. sumpah, makcik tak de pengalaman tengok wayang 3D lagi.

    BalasPadam
  4. aku belum pernah try lagi.

    BalasPadam
  5. aku pernah bayar untuk tengok wayang 3D.

    nak tahu apa yang 3D-nya dalam movie itu?

    subtitle.

    BalasPadam
  6. Cik Ina:pengalaman yang berharga rm18

    afro:bulan 6 ni mungkin banyak choise kot cerita 3D yang bes

    tupaimerah:kalau saya tengok lagi dengan perempuan di sebelah, saya mungkin suka kot.keh3

    ungu:ketimbulan subtitle sungguh mengejutkan...

    BalasPadam
  7. Saya pernah tengok filem 4D...

    Termasuk kesan bau..!

    BalasPadam
  8. bila dah fokus, 1 saat terlepas pandang dr skin terasa sangat rugi...deria rasa terpaksa ditingkatkan takut teraba yg x sepatutnya..haha

    BalasPadam
  9. gedek!:terlebih demensi pulak

    darkhalf:teraba tu yang jadik awkward bila dah keluar teater nanti.patutkah rabbaan itu diteruskan...kah3

    BalasPadam
  10. kahkah


    bila sebut gogle
    teringat hugh grant dlm notting hill


    :D

    BalasPadam
  11. BDC:comel kan...saya rabun seperti hugh grant dalam cerita tu jugak..

    BalasPadam