20110320

sebab

Disebabkan sejak sebulan dua ni aku telah berjaya mendaki beberapa bukit dan gunung yang agak masyhur di Selangor, ruangan hobi dalam borang mintak kerja sebuah syarikat pengeluar kereta tersohor aku isi outdoor. 

Disebabkan aku baru beli buku clearance stock yang masing-masing berharga RM8.90 dan RM5.95, aku terus mengaku yang Tony Parson ialah favourite author aku.

Tapi disebabkan aku pernah mencuri poster Eric Cantona di library awam masa tingkatan tiga, tak bermakna aku menyokong Manchester United.

11 ulasan:

  1. Boleh makcik tahu kat selangor ada bukit dan gunung apa?maaf makcik pernah mendaki gunung datuk je kat NS.

    BalasPadam
  2. apa yang ada sekarang bukan lah disebabkan apa yang kau buat di masa lalu..

    sebab aku pernah membakar kebun pisang tidak semestinya aku menjadi penjual pisang.huh

    BalasPadam
  3. Lama tak dengar nama Eric Cantona....

    Beliau menendang bola dengan hebat....

    Juga menendang orang...!

    BalasPadam
  4. kau memang rock lah suri poster kat library. haha!

    BalasPadam
  5. Mencuri di library?

    Jenayah senyap.

    BalasPadam
  6. hahahhahahha...sebab aku tak suke Tony Parson adlh...aku x phm english education...hahhahahha..
    Aku ttp dgn Chelsea..sorry penyokong MU...

    BalasPadam
  7. bukan kerana sebab ? kerana ingin ?

    BalasPadam
  8. Cik Ina:anak2 muda sekrang wajib panjat bukit broga

    ghost:buat apa bakar..??banyak bnda boleh jual dari pokok pisang

    gedek!:zaman tu seluar sekolah pun ada tag cantona.poster tu tulis "return of the king"

    afro:jantung dah nak tercabut dah masa tu.pakai baju sekolah.

    ungu:kalau mintak kat librarian tu rasa dia gelak saja

    pyka:tak apa kalau guna alasan robinhood

    HKlimah:beli tak semestinya baca

    inspirationalefek:sebab ingin menunjuk

    BalasPadam
  9. sincere gilarr ah entry nih
    memang ada byk perkara yg kita buat bkn sbb kita suka, suka-suka mungkin?hehe

    BalasPadam
  10. darkhalf:aku mudah terpengaruh sebenarnya

    BalasPadam