20110815

Diari Ramadhan (6)


Terbaca status dalam facebook, seawal seminggu puasa dah ada orang turun 6 kilo.

Meraba-raba pinggang dan perut, rasanya aku tak patut timbang berat lagi. Tak ada berubah sangat pun.

Umur-umur macam sekarang kalau setakat kurang makan tapi lepas tu mandom, memang tak ada beza sangat. 


17 ulasan:

  1. mandom? apa itu?

    fakta yang aku seawal seminggu puasa naik 6 kilo, tak perlu kot tulis kat sini.

    BalasPadam
  2. gua setuju. gua dah umur begini pas bebuka terus mandom mcm pelaq. nak teraweh pun baloq. tgk buletin utama terlelap sampai niteline..

    BalasPadam
  3. kah kah kah
    (ketawa sebab baca komen waqheh)

    *stuju. perut tak turun, lemak sayang nak tinggalkan perut saya

    BalasPadam
  4. aku mungkin baru turun beberapa gram.

    BalasPadam
  5. Gua dapat rasa ukur lilit perot Gua ade kurang sikit

    BalasPadam
  6. makin naik ada la kot.hu hu

    BalasPadam
  7. gua masih dengan aktiviti harian biasa.berlari.

    so,gua tak mau orang kata sebab gua puasa,gua makin tough.haha

    BalasPadam
  8. puasa ni sama mcm tak puasa pertumbesaran aku

    BalasPadam
  9. siang puasa, malam dok qada' makan puas puas...

    huhu

    BalasPadam
  10. sebelum ni bulan puasa mesti gua turun berat badan tapi tahun ni mcm tak, yelah hari2 mkn free kat opis. makin membulat adelah. gggrrrr

    BalasPadam
  11. aku rasa pinggang seluar aku makin longgar tapi dari segi fizikal perut aku tetap bulat.

    BalasPadam
  12. berat saya tak naik tak turun dh dua tahun.
    puasa ke tak, puase menten makan nasik 3 kali
    sehari pun tetap lah sama.
    sedeh betul...

    BalasPadam
  13. huhuhuhuhuhu........biar sedap mate memandang....perut tu aset,...keh..keh..keh...

    BalasPadam
  14. tak berani timbang berat juga. haha.

    BalasPadam
  15. aku xde mslh sgt kalau kau xnak timbang berat.aku cume ade mslh cket dgn gambar kat atas tu.agaga~

    BalasPadam
  16. apa kata syukur je dgn apa yg ada. mudah.

    BalasPadam