20110818

Diari Ramadhan (8)


Badan dah rasa ringan sikit. Mungkin pasal dah makan berpada-pada.

Konfiden level dah tinggi. Walaupun susuk tubuh masih tak berubah sangat, tapi rasanya dah boleh pakai baju saiz M ke pasar Ramadhan.

Tak menggiurkan sangat pun dan tak mengganggu puasa orang lain.

17 ulasan:

  1. saiz M ok lg beb. saiz S mmg problemo kompleta.. 2 hari dah gu ake pasar ramadan pakai baju hujan beb..

    BalasPadam
  2. apa hal bunga kat telinga tu?

    BalasPadam
  3. Gua skang pakai baju S, sila jangan jeles

    BalasPadam
  4. sebut pakai baju nak pergi bzar ni buat aku teringat ayam2 golek dan nasi lemak free kt bazar.

    BalasPadam
  5. :)

    teringin mahu pakai baju saiz s..

    wuu.

    BalasPadam
  6. entry ini betul-betul menyakitkan hati gua. huhu

    BalasPadam
  7. kau betul-betul target nak pakai saiz S aper..haha

    BalasPadam
  8. best la. saya dah tukar dari M ke L.
    *bangga sambil menitiskan air mata

    BalasPadam
  9. Salam 19 Ramadhan..
    truskan smbung ke puasa 6 nnt, mungkin boleh trus pakai size S =)

    * sy newbie, sila la jenguk ke blog saya & bagi tunjuk ajar*

    BalasPadam
  10. nampaknya, setiap blog yg aku pergi akan bebel pasal "baju size ni dah boleh pakai size ni dah boleh itu boleh ni boleh"

    BalasPadam
  11. perghh.....edisi montivasi utk terus bertahan lg 11 hari...

    BalasPadam
  12. aku harap walau apa pun terjadi hang takkan pakai seluar macam tu.

    BalasPadam
  13. kenapa perlu kepasar ramadhan saja.
    mahu mengorat la tu

    BalasPadam